Green Beat Fitness Antti Ala-Laurinaho

Kuva: Alexander Store

TERVETULOA VALMENNUKSEEN

Valmennus sopii sinulle, jos haluat maksimoida kehityksesi kokeneen valmentajan avulla - tehokkaasti mutta järkevästi.

Et tarvitse personal traineria hengittämään niskaasi jokaisessa treenissä, sillä olet motivoitunut ja sinulla on palo kehittyä.

Sinulla ei tarvitse olla välttämättä kisatavoitteita, mutta olet valmis laittamaan itsesi likoon ja saavuttamaan tavoitteesi.

Realisoimme huipputulokset tasapainon kautta kokonaisvaltaista hyvinvointiasi kehittäen ja elämäsi muut osa-alueet huomioiden.

Kovat tulokset vaativat aina aikaa ja sitoutumista, eikä mikään ei tule ilmaiseksi! Optimaalisella tekemisellä voidaan kuitenkin nopeuttaa prosessia ja välttää kehitystä haittaavat sudenkuopat.

Valmennukselliset päätökset teemme aina yhteisymmärryksessä.

Valmennus, Antti Ala-Laurinaho

"Antti on hyvin omistautunut valmentaja, josta huokuu vankka tietämys ja kokemus. Hänen kanssaan voi puhua muustakin, kuin treenaamisesta. Myös aidosti kuunteleva korva sekä huumorintajua löytyy."
 
Reino Huuskonen, Classic Physique, yleisen sarjan SM4. ja tulokkaiden SM2. (2020)

Haluatko

polttaa rasvaa ilman, että poltat lihasta ja teet hallaa aineenvaihdunnallesi?
 
kasvattaa lihasta ja kehittää fysiikkaasi niin, että painonnousu olisi mahdollisimman laadukasta etkä keräisi turhaan ylimääräistä vyötäröllesi?
 
oppia, miten tavoitteellisessa fysiikan kehittämisessä periodisoidaan rasvanpolton, ylläpidon ja lihaskasvun välillä pitkällä aikavälillä?
 
kehittää treeniälyäsi ja oppia toteuttamaan yksittäisiä ohjelmia yhä tuloksekkaammin? Oppia treenaamaan riittävän kovaa ja etenemään oikein harjoitusohjelmassa?
 
toteuttaa tavoitteellista ravitsemusta joustavasti, helposti sekä herkullisesti oman budjettisi ja ajankäyttösi mukaan?
 
parantaa stressinhallintataitoja ja palautumistasi? Tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia, hormonitasapainoa sekä kehittää henkistä suorituskykyäsi?

kisata joskus fitnesslajeissa?

"Antti on helposti lähestyttävä ammattilainen, joka näkee valmennettavan kokonaisuutena. Intohimo valmentamista kohtaan sekä halu kehittyä paremmaksi välittyy herkästi. Antti on ennenkaikkea pohdiskeleva ongelmanratkaisija, jonka osaamiseen voi luottaa. Valmennettava tulee nähdyksi ja kuulluksi."
 
Satu Vesala, Valmentaja

Valmennus, Antti Ala-Laurinaho

Valmennukseen sisältyy

Tavoitteiden ja esitietojen kartoitus Zoomissa/livenä

 

​Henkilökohtainen harjoitusohjelma​ ja ravintosuunnitelma sekä niiden rajaton päivittäminen edistymisen mukaan (Step2Fit-sovellus).

 

Harjoitusohjelman päivitys n. 6-10 vkon välein.

Yhteydenpito ja seuranta (Step2Fit-sovellus, Google Drive, s-posti, Whatsapp)​​

Hinta 125 €/kk

täysin etänä

199-274 €/kk

1-2 tapaamista

Mahdollisuus yhteisiin tapaamisiin livenä (75 €/kerta) tai etänä (50 €/kerta). Tapaaminen voidaan käyttää treeniin tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi liittyvään valmennukseen.

Minimikesto 6 kuukautta

Image by Oliver Augustijn

Ravintovalmennus

Valmennukseen kuuluu oleellisesti myös ravintovalmennus. Muodostamme sinulle tavoitteeseen, arkeen ja budjettiisi sopivan ruokavaliorungon, jota voit noudattaa haluamallasi tarkkuudella tavoitteestasi riippuen.

 

Ateriavaihtoehtoja on useita ja ohjeilla muokkaat jokaisesta ateriasta mieluisen. Toiveesta rakennan lisää ateriavaihtoehtoja ja muokkaan runkoa edistymisen mukaan.

 

Ruokavalion teemana voi olla mikä tahansa tilanteeseen sopiva vaihtoehto aina vähähiilihydraattisen ja ketogeenisen eri variaatioista tasapainoisempiin ja korkeahiilihydraattisempiin malleihin.

Tarjoan ravintovalmennusta myös kasvisyöjille ja vegaaneille.

Ruokavalio kulkee mukanasi mobiilisovelluksessa ja voit ohjeilla soveltaa suunnitelman mukaisen aterian missä tahansa.

Valmennus, Antti Ala-Laurinaho
"Pidän Anttia positiivisen asenteen omaavana inspiroivana ja motivoivana valmentajana. Antti on selkeästi kommunikoiva asiantuntija, joka ymmärtää valmennettavaa. Hän on helposti lähestyttävä ja rehellinen henkilö, jonka kanssa tulee aina loistavasti toimeen. Valmennus on ollut kokonaisuudessaan aivan huippuluokkaa!"

Joona Reunamäki, men's physique SM 3. (2021)

Teen myös yksittäisiä ravintosuunnitelmia ja treeniohjelmia valmennuksen lisäksi. Kerrothan tavoitteesi, niin selvitetään yhdessä miten voin sinua parhaiten auttaa!