RAVINTOSUUNNITELMA

Ravintovalmennukset sekä yksittäiset ravintosuunnitelmat perustuvat kehittämääni RAKENNA OMA RUOKAVALIOSI -metodiin.

 

Laadin sinulle henkilökohtaisesti rakennetut ateriaesimerkit vaihtoehtoineen jokaiselle aterialle. Saat lisäksi ohjeet siihen, miten sovellat aterioista täysin sinun näköisiäsi aina mieltymystesi, budjettisi sekä ajankäyttösi mukaan.

 

Voit seurata vaihtoehtoja pilkulleen tai soveltaa ohjeiden mukaan vapaasti. Ruoka-ainemäärät on ilmoitettu sekä grammoina että noin-määrinä, joten voit itse valita haluamasi tarkkuuden aterioiden koostamiseen.

 

Tavoitteesi mukaan valitset, miten tarkasti noudatat ruokavaliota. Tavoitteellinen urheilija saattaa noudattaa ruokavaliota jopa 90-prosenttisesti, kun taas kuntoilijalle riittänee vähempikin tarkkuus. Kellekään 100-prosentin tarkkuus ei ole optimaalista tai pysyvää pitkällä tähtäimellä. On tärkeää oppia kuuntelemaan omaa kehoa ja sitä, mitä se tarvitsee. Ruokavalio ei ole isäntä, vaan parhaimmillaan renki tässä prosessissa.

Haluan, että ruokavalio tarjoaa sinulle työkalut tavoitteeseesi herkullisesti sekä helposti, mutta myös pysyviä suuntaviivoja ravitsemukseesi. Ravinto ei ole pelkästään polttoaine, vaan myös nautinto. Tulet hahmottamaan lautasmallisi hauskasti ja inspiroivasti! 

Valmennuksessa voidaan käyttää eri teemoja/työkaluja, kuten pätkäpaasto, ketoosin eri muodot (perinteinen, kohdennettu, syklinen), vähähiilihydraattinen, intuitiivinen syöminen ja kasvispainoitteinen ruokavalio tai korkeahiilihydraattinen.

Ravintovalmennuksessani  on ollut mm. ammattijääkiekkoilijoita, crossfit-kilpailijoita, fitnessurheilijoita, painonpudottajia sekä kiireisiä yrittäjiä, jotka haluavat optimoida palautumisensa ja suorituskykynsä. 

Ole yhteydessä ja kerro tavoitteesi, niin teen tarjouksen!

YHTEYSTIEDOT

Turku, Finland

040 550 9401 (Antti)

antti.alalaurinaho@gmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Nimi *

Sähköposti *

Aihe

Viesti