LEAN & MEAN 365

Polta rasva, kasvata lihasta ja hanki voimaa

ammattivalmennuksessa!

Henkilökohtainen harjoitusohjelma 8-12 vkoa
Tavoitteeseen sopiva ruokavalio
Lean & Mean 365 -ryhmä
Valmentajan tuki 
VAIN 99 € (norm. 178 €)
 
Antti_7_FB_edited_edited.jpg

TERVETULOA

Olen Antti Ala-Laurinaho

Personal trainer, fysiikka- ja fitnessvalmentaja sekä classic bodybuildingin Suomen mestari.

Tarjoan asiakkailleni kokonaisvaltaista valmennusta keholle sekä mielelle, tämän konseptin painottaen näistä ensimmäistä.

 

Luvassa huipputuloksia kehonkoostumuksessa sekä yleisessä jaksamisessa. Positiivista vaikutusta toki myös mieleen.

Valmennuksessa:

  • Asennat selkärankaasi tavoitteellisen treenielämäntavan ilman turhaa fanaattisuutta ja pilkunviilausta.

  • Voit olla ennestään kokenut treenaaja ja otat seuraavan kehitysaskeleesi.

  • Vaikka meno onkin kovaa ja tavoitteellista, emme tingi "normaalista" elämästä. Tekemisen pitää olla sopivan rentoa, joustavaa ja mielekästä, jotta koodaat ytimeesi rutiinin joka tuottaa tuloksia vuodesta toiseen.

  • Keskitymme niihin asioihin, jotka todella merkitsevät!

TULE MUKAAN, JOS:

Sinulla on jo ennestään kokemusta kuntosaliharjoittelusta ja/tai kova into panostaa siihen. Ainakin perusasiat on melko hyvin hallussa.

Haluat viedä harjoittelusi seuraavalle tasolle ja kehittää fysiikkaasi. Rasvanpolttoa, lihasta ja voimaa.

Olet kiinnostunut hyvinvointisi kehittämisestä etkä pelkää haastaa itseäsi.

Sinulla on halua, kykyä ja aikaa panostaa kehittävään kuntosaliharjoitteluun.

Green Beat

TREENI

Sinulle rakennetaan toiveidesi ja esitietojesi perusteella henkilökohtainen harjoitusohjelma, jota voit noudattaa 8-12 viikkoa.

Ohjelmassa voidaan yhdistää kuntosaliharjoittelua, aerobista harjoittelua sekä toiveiden mukaan kotitreenejä.

Lean & Mean 365 -ryhmäläisille on tarjolla myös erikseen valmiita special-harjoitusohjelmia.

Vastaat kattaviin esitietokysymyksiin ja toiveitasi kuunnellaan.

Kun olet mukana valmennuksessa, opit paljon uusia treenimetodeja kuntosalilla ja koet erilaisia harjoitusjakoja sekä -ohjelmia.

 

Valmentajana yhdistän tehokkaita perusasioita sekä erikoisempia treenimetodeja, joiden yhteistyö tekee treenaamisesta mielenkiintoista ja tehokasta!

DSC_1133_edited_edited.jpg

RUOKAVALIO

"Ruokavaliota oli helppo toteuttaa itselle sopivaksi ja kaupassa ostosten tekeminen oli helppoa ostoslistan ansiosta. Mikäli on huono kokki, niin ohjelmassa saa erittäin maistuvia esimerkkejä päivän eri aterioista."

Joustavuus, rentous ja käytännöllisyys ovat asioita, joiden tulee toteutua tuloksekkaassa ravintorutiinissa. Muuten se ei löydä paikkaa selkärangasta.

Sinulle arvioidaan esitietojen perusteella tavoitteesi mukainen energiansaanti sekä saat monipuoliset ohjeet ruokavalion toteuttamiseen.

Ruokavaliossa on lukuisia vaihtoehtoaterioita sekä ohjeet niiden soveltamiseen.

 

Rakennat ohjeiden avulla juuri Sinun näköisen joustavan, mielekkään sekä tuloksia tuottavan ravintorutiinin, joka sopii myös budjettiisi.

Voit noudattaa ravinto-ohjeita tarkasti tai rennommin soveltaen. Kaikki opetetaan valmennuksessa.

Opit toteuttamaan ravintosuunnitelmaa vieläkin joustavammin keskimääräistä energiaravintoaineiden saantia seuraamalla. Voit syödä käytännössä "miten haluat", kunhan pysyt tiettyjen raamien sisällä.

 

On myös harhaluulo, että tavoitteellisen syömisen pitäisi maistua pahvilta, olla puuduttavaa sekä hankalaa. Herkutellakaan ei muka saisi...

 

Keskitytään yhdessä niihin asioihin, joilla on todella merkitystä!

Saat itseluottamusta ravintoasioihin!

VALITSET TEEMAN SEURAAVISTA:

POLTTO = päätavoitteena rasvanpoltto

Tehokasta, mielekästä ja aineenvaihduntaystävällistä rasvanpolttoa! 

PITO = saavutetun rasvaprosentin ylläpito

Tullaan järkevästi pois dieetiltä tai ylläpidetään saavutettuja tavoitteita! 

KASVU = optimaalista lihaskasvua ja voimaa

Laadukasta ja siistiä lihaskasvua ilman turhan hötön kertymistä!

KETO = suosittu hyvinvointityökalu

Haluatko testata, miten ketogeeninen ruokavalio sopii Sinulle eri variaatioineen (cyclical, clean, targeted) rasvanpolttoon ja työkaluksi hyvinvointiisi?

Lue lisää!

Kerro esitietolomakkeessa, jos olet kiinnostunut KETO:sta poltto-, pito- tai kasvu-tavoitteen rinnalla! Ilmoita myös, jos sinulla on jotain muita erityisiä toiveita, kuten vegaaninen ruokavalio, pätkäpaasto tmv.

Voiko lihasta kasvattaa samaan aikaan, kun poltat rasvaa?

Jos olet kokenut treenaaja ja olet jo pitkään tehnyt asiat hyvin treeneissä, lautasella ja palautumisessa, on suotavaa keskittyä yhteen osa-alueeseen kerralla.

 

Samanaikainen rasvanpoltto ja lihaskasvu eivät toteudu niin helposti, kuin aloittelijalla tai pidemmältä treenitauolta palaavalla henkilöllä.

 

Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, etteikö sinulla olisi vuoden kuluttua helposti enemmän lihasta ja alhaisempi rasvaprosentti, kun kierrätät erilaisia jaksoja, kuten POLTTO, PITO ja KASVU.

Oikea strategia ratkaisee!

Usein kysyttyä

Kuluuko keittiössä paljon aikaa?


Ateriat on helppo valmistaa. Ehdit viettää aikaa perheen kanssa, palautumaan ja harrastamaankin. Valitset aina tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon. Ajan kanssa voit loihtia jotain spesiaalimpaa esimerkkejä soveltaen, jos haluat. Välttävätkin kokkaustaidot riittävät mainiosti! :)
Voiko muu perhe syödä samaa ruokaa?


Kyllä voi! Kyseessä ei ole mikään erityisruokavalio ajalle X, vaan monipuolinen ja toimiva ruokarutiini josta koko perhe saa potkua. Jos syötte perheen voimin yleensäkin terveellisesti, niin onnistut hyvin koostamaan oman lautasesi samoista raaka-aineista omilla painotuksillasi.
Pitääkö hankkia kalliita ja erikoisia ruoka-aineita?


Ei tarvitse! Löydät kaiken tarvittavan vähintäänkin hyvästä marketista, jopa lähikaupasta. Halutessasi valitset "hifimpiä" vaihtoehtoja, koska vapaus on sinulla rakentaa aterioista juuri haluamiasi ohjeiden avulla.
Saako sitä herkutella ollenkaan?


Heh, koko ruokavalio on herkullista tykitystä! Etpä tiedäkään miten herkullista! ;) Olen saanutkin paljon kommentteja makeista ja suolaisista aterioista, kuten "Vitsin nerokasta!", "Mun uus lemppari!", "Ei tee mieli enää roskaruokaa!" jne. Emme toki ole totaalikieltäytyjiä mikä tulee markettien herkkuihin, mutta himo niitä kohtaan vähenee merkittävästi kun keho saa mitä se tarvitsee. Herkuttelun "volyymi sekä frekvenssi" ratkaisevat sen, miten hyvin tai nopeasti saat haluamiasi tuloksia aikaan. Mitä rennommin saavutat tavoitteesi, sen parempi. Jos homma taas sutii, vaaditaan enemmän tarkkuutta.
Onko ruokavalio yksipuolinen? En jaksa syödä jatkuvasti samaa pöperöä!


Kyseessä ei ole "vain maitorahkaa ja mehukeittoa" -tyyppinen dietti vaan ruoka-aineiden ja aterioiden kirjo on VALTAVA. Kukaan ei jaksa syödä samaa ruokaa päivästä toiseen ja siksi ateriavaihtoehtoja voi soveltaakin lukuisilla eri tavoilla. Edes minä en välttämättä tiedä, mitä kaikkea ohjeiden avulla keksitkään. ;)
Onko ruokavalio gluteeniton ja maidoton?


Ruokavaliossa ei ole mukana varsinaisia gluteenin lähteitä, kuten viljat (pl. kaura). Jos sinulla on keliakia, valitset varmuudella gluteenittomat tuotteet ostoskoriisi. Ruokavaliota voi toteuttaa helposti maidottomana, koska maitotuotteiden rooli on hyvin minimaalinen lukemattomissa ateriavaihtoehdoissa.
Voinko lähteä mukaan, vaikka en koskaan onnistu noudattamaan ruokavaliota? Minulla on kalenteri täynnä kaiken maailman "kissan ristiäisiä" ja muutenkin tiukat ohjeet ahdistavat. En halua taas tuntea epäonnistuvani.


Täydellisyyden tavoittelu ei ole suotavaa ruokavaliossa. Se ei vain onnistu pidemmän päälle, täysi illuusio siis! Ja mikä edes on täydellistä? Jos syöt pääasiassa terveellisesti, mutta rennosti sekä inspiroidut valmennuksen ravinto-ohjeista ja saat haluamiasi tuloksia aikaan, niin SE ON TÄYDELLISTÄ. Se riittää! Elävä arki muuttujineen kuuluu suunnitelmaamme.
Saanko mitään irti ruokavaliosta, koska minulla on paljon allergioita ja olen muutenkin nirso?


Ohjeiden avulla sovellat aterioita aina mieltymystesi, rajoitustesi, budjettisi ja ajankäyttösi mukaan. No problem!
Kärsin vatsa- ja suolisto-ongelmista. Kannattaako minun tulla mukaan?


Ehdottomasti! Yksi tavoitteistamme on optimoida ruoansulatusprosessi ja siitä on luvassa paljon hyvää informaatiota. Se on yksi hyvinvointimme merkittävimmistä kivijaloista ja vaikuttaa ihan KAIKKEEN!

RYHMÄ & VALMENTAJAN TUKI

Facebook-ryhmässä saat vastauksia kysymyksiisi. Voit esittää kysymyksen siellä suoraan tai minulle yksityisesti.

 

Yksityiskysymysten vastauksissa en tuo esiin kysyjän henkilöllisyyttä, mutta näin koko ryhmä hyötyy toistensa kysymyksistä.

Ryhmään ilmestyy valmennukseen liittyvää materiaalia sekä laajempia Q&A-vetoja.

Pääset käymään keskustelua muiden treenaajien kanssa ja voit jakaa omia kokemuksiasi.

Vuosien kokemukseni ja tietotaitoni urheilijana sekä valmentajana on pian Sinun käytössäsi!

Monipuolisia valmennusvideoita ryhmäläisille

MUISTA

Voit suorittaa kaiken omaan tahtiisi ilman paineita. Ei siis haittaa, vaikka harjoittelu keskeytyisi reissun tai sairastelun vuoksi. Se on elämää ja kuuluu mukaan yhtälöön!

Harjoituksia ei voi jäädä välistä, KOSKA teet kaiken omaan tahtiisi. Mikään harjoitus ei ole sidottu tiettyyn viikonpäivään, vaan sinulla on vuorossa aina ohjelman seuraava harjoitus kun pääset salille.

Halutessasi voit ottaa valmennuksen tueksi henkilökohtaista konsultaatiota verkkotapaamisena (50 €/kpl), kupposen ääressä keskustellen tai kuntosalilla tekniikoita hioen (75 €/kpl).

MITEN ETENET?

Tilaa valmennus TÄÄLTÄ hintaan 99 €!

Kun tilauksesi on vahvistettu saat sähköpostiisi esitietolomakkeen.

Valmennusmateriaali tulee sähköpostiisi sovitun aikataulun mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Saat myös kutsun valmennuksen Facebook-ryhmään.

Ole yhteydessä chatilla, somessa tai

s-postilla, jos sinulla on kysyttävää!

Nähdään valmennuksessa!

Antti Ala-Laurinaho

YHTEYSTIEDOT

Turku, Finland

+358405509401 (Antti)

antti.alalaurinaho@gmail.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon